0

Forever & Always kap 4

-Jag kanske är vad ? frågade jag Felicia. - Du kanske är gravid sa hon. - Men jag kan inte sa jag rädd. - Kom sa hon vi åker till apoteket och köper graviditetstest. -okej sa jag så gick vi till hennes bil och åkte iväg.


Väl framme så gick vi och tog ett test och köpte de sen åkte vi tillbaka hem och läste hur man skulle göra.


-okej du ska kissa på stickan sa Felicia. -okej men vänta här sa jag och gick och kissade. Nån minut efter så kom jag ut och så väntade vi på ett resultat.


3 minuter senare stickan visade 2 sträck jag blev tvungen att kolla va de va och de va att man va gravid. -Va ska jag göra nu? frågade jag felicia. Jag får inte vara gravid. - Jag vet inte vill du behålla de eller inte kanske du ska tänka på sa hon. - Jag vill inte göra abbort de är jag säker på sa jag. -okej men du måste ringa Justin och berätta de sa Felica med en spänd röst. - Nej inte nu de vill jag inte göra, jag vill inte förstöra när han jobbar och sånt sa jag. - Men du måste göra de snart. - Ja jag vet sa jag.

Mamma satt i köket och Felica hade gått hem jag visste inte om jag skulle säga till mamma att jag va gravid. Jag bestämde mej för att inte göra de och gick upp på mirr rum i stället. Jag la mej ner i sängen att tänkte, tänkte på hur jag skulle berätta för alla, eller hur jag ska göra. Jag somnade efter de och vakande morgonen därpå och gick ner till köket och ser mamma sitta där och äta frukost så jag sätter mej och äter jag med. Mitt i maten så säger jag -Mamma jag måste prata med dej. -Ja va e de gumman? svarar hon. - jag är gravid fick jag fram. Mamma häpnade och sa ingenting men efter ett tag sa hon - När fick du reda på de Angie? - Igår men jag ville vänta ett tag med att säga de sa jag. -okej men ska du behålla de? frågade hon. - Ja de tror jag men jag måste veta va Justin vill också sa jag.

KORT KAPITEL JAG VET MEN JAG HAR INTE SÅ MYCKET TID ATT SKRIVA JUST NU KRAM

0

Forever & Always kap 3

Jag sätt där vid dörren och grät när Liam kommer och kramar om mej. -Angie de kommer gå bra han kommer snart hem igen säger han. - Jag hoppas de sa jag. Jag gick upp på rummet och efter ett tag kommer mamma och kramar om mej och frågar om vi ska hyra film och bara ha en mys kväll. Men jag orkar inte jag vill bara sova sa jag och mamma respekterade det och gick ut och lämnade mej ifred. Jag la mej i sängen och tänkte på Justin.

SAMTIDIGT PÅ FLYGPLANET

- Justin nu är vi på väg till London säger Kenny som är justins livvakt.
- Jag vet och jag e fett taggad säger han med en ledsen min. - men va är de då? frågade han - Jag tänker bara på Angie hon va jätte ledsen när jag släppte av henne. - Men Justin hallå vi har ju sagt va vi ska göra kommer du inte ihåg de? - Jo de gör jag säger han - Just de så kom igen nu, nu ska vi ha kul säger Kenny.
Efter 2 timmar är dom framme i London och alla e jätte glada. De kommer fram massa Beliebers till Justin på flygplatsen och så klart ställer han upp på foton. Efter 20 minuter så åker dom från flygplatsen till hotellet där de är massa Beliebers igen och han tar foton med dom också.

Efter 2 timmar är dom framme i London och alla e jätte glada. De kommer fram massa Beliebers till Justin på flygplatsen och så klart ställer han upp på foton. Efter 20 minuter så åker dom från flygplatsen till hotellet där de är massa Beliebers igen och han tar foton med dom också.
När dom äntligen är på rummet så känner Justin att han vill ut så dom drar ut och shoppar och fram emot kvällen så vill han på fest så dom drar på fest. Och eftersom Justin är 18 så får han dricka så de e klart han gör de. Men efeter ett tag så orkar han inte mer och åker hem.

I ATLANTA HOS ANGIE

- Angie dags att vakna skriker Liam nerifrån - Jaja jag kommer skriker jag. jag går upp och går ner till dom andra och dom sitter och äter frukost. - Hur mår du gumman? frågar mamma. - Sådär svarar jag. Jag äter upp min frukost och går upp på rummet och ringer Felicia och Carro och ber dom komma över och de e klart dom gör de.
20 minuter senare sitter vi vid poolen på baksidan och solar och snackar. Samtidigt ringer min mobil de är Justin -Hej älskling säger jag - Hej sötnos säger Justin hur är de ? - Vet inte rikigt men jag kommer över de, du är snart hemma igen säger jag
- ja de e klart jag e säger han men älskling nu måste jag gå men jag ringer dej sen puss
- Puss säger jag och så lägger vid på.


En vecka senare

Jag har snackat med Justin varje dag och han spelar in Believe och han säger att de är jätte kul att vara i London men att han sakmar mej så klart.

HOS JUSTIN

- justin ska vi dra ut frågar Ryan klockan är ändå 10 (på kvällen då) - Ja vi drar tycker jag säger han Och så drar dom han Ryan Kenny och nåra mer dom drar på en klubb och dricker massa. Justin blir full och då helt plötsligt kommer en tjej fram till honom som heter Linn och börjar flörta med honom. Dom börjar hångla. Justin tänker inte på att han är förlovad med Angie. Dom forsätter. Justin verkar inte tänka på Angie en sekund men till slut så ser Kenny de och säger - Justin för fan du är förlovad med Angie och då slutar han och springer där ifrån han springer till Hotellet. Han går och lägger sej på än gång.

SAMTIDIGT HEMMA I ATLANTA HOS ANGIE

- Mamma jag har ont i magen och mår illa säger Angie - Du kanske börjar bli sjuk eller nått då sa hon. - Jag går upp på rummet.

JAG RINGER FELICIA SNABBT

- Kan du komma hit snabbt säger jag snabbt - De är klart jag kommer på en gång säger hon.

Vi sitter i min säng och pratar och jag förklarar hur jag mår och hon stannar upp och säger. - Du kanske ....

hoppas ni gillar de kommentera gärna :D KRAM




0

I kväll

Hej i kväll kommer de 3 kapitlet ut så håll utkik :)


2

Forever & Always kap 2

Justin - Älskling jag ska åka till London och vara där i 1 månad - va :O va ska du göra där? frågade jag - Jag ska spela in massa saker och ha konserter sa han med en ledsen röst.
-Men kan jag inte följa med då? - Älskling de går inte du måste fokusera på skolan och sånt du har redan varit borta så mycket för att du har varit med mej. - Men justin sa jag men tårar i ögonen. - och jag åker redan i övermorgon sa han. Jag brast ut i tårar hur ska jag klara mej utan Justin i 1 månad? de kommer aldrig gå. Han kramade om mej och grät.
- Jag älskar dej över allt annat på jorden sa han och pussade mej. Vi satt kvar ett tag sen packade vi ihop och åkte hem till mej. Justin släppte av mej och kysste mej. Jag gick in och satta mej i vardagsrummet där mamma och Liam (min låtsas pappa) satt, jag grät fortfarande. Mamma undrade hur de va och jag sa att Justin skulle åka till London i 1 månad. Mamma tröstade mej och sa att de kommer gå snabbt och så fort jag vet så kommer han vara hemma igen,Jag hoppas att de stämmer för jag kommer aldrig klara mej utan han. Jag gick upp på mitt rum och satte på mej mjukis kläder och kröp ner i sängen och somnade.

Jag vaknade nästa dag av att Justin satt i min säng. - Älskling vakna jag har fixat en sak som vi ska göra eftersom de e sista kvällen innan jag åker. - Justin låt mej sova jag orkar inte nu sa jag med en trött röst. - Nej Angie du ska upp nu sa han och slet av mej täcket och flög på mej och började kyssa mej. Jag kysste tillbaka. Efter 10 minuter så slutade vi. Jag gick upp och fixade mej, åt frukost. Sen åkte vi med Justins bil hem till han. När vi kom fram såg jag massa bilar, jag frågade
- Justin va är de här för nått?
- Vi ska ha en liten fest så vi alla kan samlas och ha en rolig kväll innan jag ska åka sa han. Vi gick in vilka ser jag inte då om Felicia och Carro (mina bästisar) sen Ryan och hans flickvän Jennie sen Chax med hans flickvän Maja och så klart christian med hans tjej Victoria. Jag blev glad och sprang till dom alla. Justin gick och satte på musik, jag gick och pratade med Felicia och Carro dom frågade hur jag mådde och jag sa att jag mår inte bra jag vet inte hur jag ska orka utan Justin och att jag kommer sakna honom så mycket. Dom kramade om mej och sa att allt kommer gå bra och att dom finns ju där. HAHA vi skrattade, sen gick vi till dom andra, dom dansade och hade kul.

Efter tag så tysnade musiken och justin sa - Angie kan du komma hit? snälla - Jag kommer sa jag och gick till han och alla gick efter mej. - Va e de? frågade jag. - Angie sa Justin vi har snart varit tillsammans i 2 år och jag älskar dej verkligen, dom här åren har varit bland dom 2 bästa åran jag hat haft och jag vill att de ska bli fler så vill du gifta dej? sa han och gick ner på knä och öppnade en ask men en stor diamant ring. Jag började gråta och tänka varför gör du de här precis innan du ska åka?. - Ja de e klart sa jag och pussade Justin. Alla jublade. Alla va glada för våran skull.


När klockan va 2 på natten så ringde jag mamma och sa att jag sover hos Justin.
Vi gick upp till hans rum och han började kyssa mej. De övergick till hångel. Han började klä av sej och jag gjorde samma, de slutade med att vi hade sex.

-Angie jag måste åka snart vakna sa Justin nästa morgon. - Okej jag kommer sa jag as trött. Jag gick upp och fixade mej lite och så och så satte jag och Justin oss ner och pratade lite. - Tack för igår sa jag och pussade justin, de va jätte kul. - Va bra sa han.
Efter ett tag va de dags att säga hej då till Justin men först skjutsade han hem mej. Han följde med mej till dörren. Vi stog där ett tag och kramades och pussades till slut sa han att han måste verkligen gå och du brast jag ut i tårar. Han tårkade mina tårar och sa att allt kommer bli bra och att han snart skulle komma hem igen. Jag gick in och föll vid dörren i tårar.

Hoppas ni gillar den, kommentera gärna KRAM



1

Forever & Always kap 1

Min telenfon ringer, Jag tittar på skärmen de står Älsklingen . Jag lyser upp som en sol, Jag blir varm i hela kroppen.
Jag svarar -Hej älskling säger Justin
- Hej svarar jag tillbaka
- Kan du möta mej på standen om 3o minuter? frågar Justin
- Självklart svarar jag så lägger vi på. Jag ligger kvar i sängen och tänker, Tänk att jag just jag är tillsammans med Justin Bieber de är helt sjukt. Jag älskar honom verkligen. Vi har snart varit tillsammans i 2 år och jag är världens lyckligaste person.
Nu tänkte jag berätta lite om mej själv. Jag heter Angie och är 17 år. Jag bor med min mamma, låtsas pappa och mina 4 halv syskon. Vi bor i Atlanta i ett stort hus. Innan jag träffade Justin så hade jag inte så många vänner, jag va utstött i skolan och hade bara 2 äkta kompisar och de va Felicia och Carro. Men vi är
bästisar idag och är nästan alltid tillsammans.



Jag står i mitt badrum och sminkar mej och fixar håret när jag tittar på klockan oj shit jag måste sticka skriker jag, Jag springer ner för trappan och skriker på mamma
- Mamma kan du skjutsa mej till standen? Jag ska träffa Justin.
- Ja de e klart säger mamma och sätter på sej skorna. Vi springer ut till bilen och hopper in och åker. Väl framme ser jag Justin och hur han står där och vänar med en picknik korg i handen. JAG DÖR TÄNKER JAG. Jag tackar mamma för skjutsen och springer ut till Justin och kysser honom. Vi står där ett bra tag och kysses sen slutar vi och vi tar varann i handen och går. Det är inge folk på standen så de är skönt. Visst jag gillar när de kommer fram Beliebers och vill ta kort men ibland blir de lite för mycket. Justin tar fram sin filt och lägger ut den och börjar ta fram lite smått och gott. Väl klara sätter vi oss ner och pratar.
Justin- Angie tänk att vi snart har varit tillsammans i 2 år de är helt sjukt. Jag vill aldrig förlora dej.
-Aww Justin jag älskar dej med säger jag och kysser han. Vi satt och pratade i flera timmar tills han säger .... 
Angies kläder till standen 
Va tycker ni ? Jag tål kredik. Va han säger får ni reda på nästa gång. KRAM
 
 

0

novell :D

hej och välkommen till min novellblogg eller va man nu ska säga. Här kommer jag skriva en novell om Justin Bieber och hans flickvän Angie och lite om deras liv. Hoppas ni kommer gilla de KRAM

0

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0